Følelser – den oversete superkraft

Foredrag med Susan Hart
Dato: 04/09/2024
Adresse: Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
Tidspunkt: kl. 19.00 - 21.00
NYT FOREDRAG

KR. Fra 299,- incl. moms,-

Pr. deltager ekskl. moms

Ved tilmelding accepterer du samtidigt vores handelsbetingelser & vilkår, som du kan finde her.

Magasinet, Farvergården 19, 5000 Odense C
04/09/2024
kl. 19.00 - 21.00
Lignende kurser:

4. november 2024

København

 

Aldrig før har vi talt så meget om, hvordan vi har det, og hvad vi føler. Vi mærker efter, vi fornemmer, vi sætter ord på og deler flittigt ud af det af det hele både til vores nærmeste og til dem, vi ikke kender, på sociale medier. Det er et stort fremskridt i forhold til dengang, hvor følelser var noget, vi helst skulle holde for os selv.  Men desværre er det allermest bare ord. Vi overser følelsernes betydning. Vi tager dem ikke rigtig alvorligt. Og vi går slet ikke op i deres udvikling.

I sit nye spændende foredrag trækker psykolog Susan Hart følelserne frem i lyset og giver dem den opmærksomhed, de har brug for og krav på. De er nemlig selve fundamentet for vores trivsel og kan give os en livsdybde, som ingen andre dyr på planeten kan opnå.  De er med os på arbejdspladsen, i familien, i ægteskabet, i skolen, i daginstitutionen og i vennekredsen.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes nye bog af samme navn: ”Følelser – den oversete superkraft”. Bogen udkommer først lige op til foredraget bliver afholdt, så du har i forbindelse med foredraget muligheden for at købe bogen som en af de absolut første.
Vær opmærksom på, at der kun er et begrænset antal bøger til salg til foredraget!

Vi er så heldige, at Susan har takket ja til at signere bogen efter foredraget, og det er derfor muligt at få en signeret bog med hjem som et varigt minde.

Vi glæder os til at se dig til en god, lærerig aften.

Udbytte

  • Få mere øje for hvordan følelser er i blandt os i alt hvad vi gør, uanset om vi er børn, unge eller voksne og uanset og vi er på arbejde eller derhjemme. Få mere øje på følelsernes superkraft!

Undervisere

Susan Hart

Cand. Psych. PhD

Susan Hart er cand.psych., PhD., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier. Derudover holder hun mange kurser og foredrag over hele Skandinavien. Hun er forfatter til en lang række bøger omkring neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er oversat til flere sprog. Se mere på www.neuroaffect.dk.

Tilmeld arrangement

Kommende arrangementer