1. Nyhedsbreve fra Docenten

Med nyhedsbrevet fra Docenten får du tilbud på foredrag, kurser eller workshops. Vi beder dig om at oplyse navnet på din arbejdsplads, så de tilbud du modtager fra os, er relevant for lige netop dig. Ved at oplyse dit tlf.nr., giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt. Derudover bedes du oplyse, hvilken landsdel at du bor i, så vi kan invitere dig med til de arrangementer, som vi afholder i dit lokalområde. Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail, ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails, som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet er det permanent. Du vil ikke længere modtage nyheder og tilbud fra Docenten.

2. Persondatapolitik

Et af Docentens overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder, foredragsholdere og medarbejdere – dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger. Docenten er formidler af foredrag, kursus eller workshop. Docenten er dataansvarlig. Docenten udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Docenten tilpasser relevante processer og systemer i henhold til EU’s regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos Docenten, afgiver dine personoplysninger til Docenten, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Docenten. Docentens kontaktoplysninger er:

LearnX ApS
Att: Docenten
Flakhaven 1
5000 Odense C

3. Hvordan indsamler Docenten personoplysninger?

Docenten indsamler personoplysninger på følgende vis:
• Når du vælger at købe plads til et kursus, efteruddannelse eller konference hos Docenten.
• Hvis du tilmelder dig et af vores kundearrangementer.
• Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

4. Hvilke informationer indsamler Docenten?

Docenten indsamler blandt andet følgende personoplysninger:
• Navn, telefonnummer, e-mailadresse, landsdel, samt info om hvilken branche man tilhører.
• Tilmeldinger til kurser.
• Demografiske oplysninger.
• Købshistorik herunder evt. interesser.
• Feedback via vores kundeundersøgelser.
• Browserinformationer.

5. Hvad er formålet med indsamlingen?

Docentens formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:
• Behandling af din reservation eller booking af kursus, efteruddannelse eller konference hos Docenten.
• Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer. og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder.
• Forbedring og udvikling af Docentens serviceydelser.
• Tilpasning af Docentens kommunikation og markedsføring til dig.
• Analyse af din brugeradfærd og re-marketing.
• Administration af din relation til Docenten.
• Opfyldelse af lovkrav.

6. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:
• Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Docenten behandler om dig.
• Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, som Docenten har registreret om dig.
• Du har ret til at få slettet de personoplysninger, som Docenten har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Docenten alle oplysninger, som Docenten efter lovgivning ikke er pålagt at skulle gemme.

Du kan ved skriftlig anmodning til Docenten enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også kontakte Docenten, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Anmodningen fremsendes til:

LearnX Aps
Att: Docenten
Flakhaven 1
5000 Odense C
[email protected]

Docenten vil inden for en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse. Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Docenten , om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Docenten kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

Senest opdateret december 2021.