Eksterne kurser

Kurser afholdt hos jer i eget regi

Eksterne kurser og arrangementer

I Docenten er vi mest kendt for vores åbne kurser, hvor det er muligt at tilmelde sig enkeltvis eller sammen med nogle kolleger.

Hvis I er en institution, en virksomhed eller en personalegruppe, der ønsker jeres eget lukkede arrangement eller kursus, er det også muligt at afholde et arrangement i eget regi, hvor I selv står for bl.a. lokaler, teknik og forplejning. I nogle tilfælde kan det godt svare sig rent økonomisk, men den største gevinst er, at alle medarbejder får den samme viden på én gang.

Vi skræddersyr dit arrangement, så I får mest muligt ud af det

Inden arrangementet sørger vi for, at I får direkte kontakt med underviseren, så I sammen kan tilrettelægge indholdet af jeres dag eller kursusforløb. Dette er specielt vigtigt og gavnligt, hvis I gerne vil have fokus på et eller flere specifikke emner, som I arbejder med eller gerne vil have fokus på. Dagen eller forløbet bliver således tilpasset jeres behov.

Klik på hver enkelt boks herunder for at læse mere eller udfyld kontaktformularen nederst på siden

Hide
Hvad tilbyder vi?

Foredrag

Det er muligt at booke et foredrag á 2 timers varighed. Dette er en appetizer til det neuroaffektive univers og er specielt godt, hvis I er mange mennesker.

Vi gør opmærksom på, at man ved foredrag ikke kan forvente at få konkrete redskaber med sig derfra, da det er begrænset, hvor meget man kan nå at sætte sig ind i det på den forholdsvist korte tid, der er til rådighed.

Halv- og heldagsarrangementer

Vi tilbyder hele og halve introduktions- eller temadage til institutioner, virksomheder, kommuner mv. Disse arrangementer giver alle deltagerne en fælles basisviden, som de kan arbejde videre ud fra og muligheden for at søge mere viden og øge deres kompetencer efterfølgende.

Hele kursusforløb

Vi tilbyder også de fleste af vores åbne kursusforløb i lukket regi. Disse kurser løber typisk over flere dage:

  • Indføring i neuroaffektiv udviklingspsykologi og de neuroaffektive kompasser
  • EMS (Emotional Mentalizing Scale)
  • MIM-P
  • Den neuroaffektive analyse
  • Neuroaffektiv ledelse
  • Forældre på alle strenge
  • Sunshine Circles – Theraplay® med børnegrupper
  • Sådan arbejder du med udvikling af selvagens
Hvor mange skal I være?

Foredrag

Foredrag er velegnede til mange mennesker. Vi anbefaler fra 50 personer og opefter.

Halv- og heldagsarrangementer

For at få mest muligt ud af et halv- eller heldagsarrangement anbefales fra 20 personer og opefter. Ved mere end 36 deltagere anbefales i visse tilfælde to undervisere, så der er mere tid til den enkelte deltager.

Længerevarende kursusforløb

Ved kursusforløb over flere dage anbefales ca. 28-30 personer, for at det er rentabelt for jer ift. vores åbne kurser. Der anbefales et max antal på 36 personer for at der bliver mest mulig tid til den enkelte deltager.

Tidsramme

For at vi kan imødekomme jeres ønske, gælder det om at være ude i god tid, da mange af vores undervisere er booket lang ud i fremtiden. Såfremt der er tale om et éndagsarrangement på en specifik dato, vil de gøre hvad de kan for finde plads i deres kalender. Så jo før man kan oplyse en ønsket dato desto bedre.

Vi har heldigvis mange dygtige undervisere tilknyttet, der hver især spænder over mange emner og områder, så i langt de fleste tilfælde vil vi kunne finde en, der kan hjælpe jer med jeres specifikke ønske.

Er der tale om et kursusforløb over flere dage, ser vi gerne, at det er underviseren(e), der kommer med et udspil til datoer inden for en ønsket tidsramme. Dette fordi der her er to kalendere, der skal spille sammen.

Vores undervisere

Alle vores undervisere er vant til at undervise på vores åbne kurser og har stor erfaring inden for deres felt. De har hver især været igennem et forløb med Susan Hart, der har gjort, at hun er tryg ved at lade dem formidle hendes teori og de emner de arbejder med hver især.

Hvad koster det?

Prisen på et arrangement afhænger af indholdet og hvor lang tid arrangementet løber over. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud

Lukket kursus - Kontakt

"(Påkrævet)" indicates required fields

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende:

Beskrivelse af vores kurser findes her

This field is for validation purposes and should be left unchanged.