Følelser – den oversete superkraft

Foredrag med Susan Hart
Dato: 04/12/2024
Adresse: Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg
Tidspunkt: kl. 19.00 - 21.00
NYT FOREDRAG

KR. 299 incl moms,-

Pr. deltager ekskl. moms

Ved tilmelding accepterer du samtidigt vores handelsbetingelser & vilkår, som du kan finde her.

Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg
04/12/2024
kl. 19.00 - 21.00

 

Aldrig før har vi talt så meget om, hvordan vi har det, og hvad vi føler. Vi mærker efter, vi fornemmer, vi sætter ord på og deler flittigt ud af det af det hele både til vores nærmeste og til dem, vi ikke kender, på sociale medier. Det er et stort fremskridt i forhold til dengang, hvor følelser var noget, vi helst skulle holde for os selv.  Men desværre er det allermest bare ord. Vi overser følelsernes betydning. Vi tager dem ikke rigtig alvorligt. Og vi går slet ikke op i deres udvikling.

I sit nye spændende foredrag trækker psykolog Susan Hart følelserne frem i lyset og giver dem den opmærksomhed, de har brug for og krav på. De er nemlig selve fundamentet for vores trivsel og kan give os en livsdybde, som ingen andre dyr på planeten kan opnå.  De er med os på arbejdspladsen, i familien, i ægteskabet, i skolen, i daginstitutionen og i vennekredsen.

 

Udbytte

  • Få mere øje for hvordan følelser er i blandt os i alt hvad vi gør, uanset om vi er børn, unge eller voksne og uanset og vi er på arbejde eller derhjemme. Få mere øje på følelsernes superkraft!

Undervisere

Susan Hart

Cand. Psych. PhD

Susan Hart er cand.psych., PhD., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier. Derudover holder hun mange kurser og foredrag over hele Skandinavien. Hun er forfatter til en lang række bøger omkring neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er oversat til flere sprog. Se mere på www.neuroaffect.dk.

Tilmeld arrangement

Kommende arrangementer