Teori

Psykoterapi for voksne

Skab helhed og balance i livet gennem et neuroaffektivt perspektiv
Dato: 14/06/2022
Adresse: Comwell Holte, Kongevejen 495A, 2840 Holte
Tidspunkt: Alle kursusdage kl. 09.00-16.00Morgenmad fra kl. 08.30

KR. 7488,-

Pr. deltager ekskl. moms

Arrangement afholdt

Comwell Holte, Kongevejen 495A, 2840 Holte
14/06/2022
Alle kursusdage kl. 09.00-16.00Morgenmad fra kl. 08.30

Inkluderet
Prisen inkluderer morgenmad, frokost, kaffe/te og eftermidagskaffe.

Kursusdatoer
14. juni 2022
15. juni 2022
16. juni 2022

Ca. 14 dage før kursusstart udsendes velkomstbrev med praktisk information.

Der udsendes elektronisk kursusbevis efter kurset.

Hvis du vil blive klogere på psykoterapi for voksne, er dette kurset for dig. På kurset har vi fornøjelsen af at have Marianne Bentzen som underviser. Hun en af Europas førende kompetencer indenfor somatisk psykoterapi samt neuroaffektiv udviklingspsykologi. Som oplægsholder på mere end 30 internationale konferencer samt hovedtaler på over halvdelen af dem, kan vi med sindsro sige, at det er et scoop, at hun har sagt ja til at undervise på dette kursus.

Baggrund for kurset

Neuroaffektiv udviklingspsykologi er en brobygning mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori samt udviklingspsykologi. Neuroaffektiv psykoterapi med voksne omsætter teorien til det psykoterapeutiske arbejde og præsenterer ideer til, hvordan man kan skabe personlighedsmæssige udviklingsprocesser. Neuroaffektiv psykoterapi er ikke en ny behandlingsmetode, men et “landkort”, der kan vise vej til i forhold til mange forskellige hensigtsmæssige psykoterapeutiske metoder. Hvilken metode er anvendelig til hvem, til hvad og hvornår.

Ud fra en kompleks forståelse af personlighedsudvikling som en gensidig proces mellem neurobiologi og relationel regulering tilbyder Marianne Bentzen en forståelse af psykoterapi med voksne.

VIGTIGT: For at kunne deltage på vores kursus om psykoterapi for voksne er det forudsætning, at du som minimum har været på vores kursus “Indføring i neuroaffektiv udviklingspsykologi og de neuroaffektive kompasser”. Se kurset ved at klikke HER

 

Dette får du med som deltager

  • Den nyeste viden indenfor neuroaffektiv.
  • Udviklingspsykologi samt indblik i hensigtsmæssige interventioner.
  • Introduktion til, hvordan den neuroaffektive udviklingsforståelse kan bruges i psykoterapi.
  • Indblik i hvordan arousal- og affektafstemning støtter adfærdsregulering og følelsesmæssig udvikling.
  • Redskaber til psykoterapi (UD – og pædagogiske interventioner.
  • Fokus på hjernens autonomt- sansende niveau, det limbisk-følende niveau samt det det præfrontalt-mentaliserende niveau.
UNDERVISNINGSFORM
Kurset veksler mellem teori, diskussion & spørgsmål til teorien, samspilsøvelser der kan bruges i psykoterapi, erfaringsopsamling fra øvelserne. Der vil desuden være klip fra psykoterapeutiske forløb og mulighed for en demonstrationsterapi.
MÅLGRUPPE
Psykoterapeuter, coaches, mentorer og pædagoger, der arbejder med voksenudvikling.

Undervisere

Marianne Bentzen

Psykoterapeut MPF

Marianne Bentzen er psykoterapeut MPF. Siden 1982 har Marianne ledet professionelle psykoterapeutiske efter- og videreuddannelser i Europa og Nordamerika. Hun udvikler især den praktiske anvendelse af neuroaffektiv teori gennem kropsorienterede, relationelle, meditative og systemcentrerede metoder. Marianne har forfattet adskillige artikler og bøger om neuroaffektive perspektiver, som er oversat til flere sprog.

Kommende arrangementer