Familie - Forældre | Unge | Voksne | Konference

Konferencedag med Susan Hart & Svend Brinkmann

Mennesket - Det følsomme og intelligente dyr
Dato: 14/11/2022
Adresse: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S
Tidspunkt: Kl. 9.00 – 16.00, Morgenmad fra kl. 08.30

KR. 3.000,-

Pr. deltager ekskl. moms

Arrangement afholdt

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, 2300 København S
14/11/2022
Kl. 9.00 – 16.00, Morgenmad fra kl. 08.30

Det er ikke længere muligt at købe billetter online til dette arrangement. Kontakt i stedet Søren Vilstrup i Docenten, hvis du ønsker en plads. Ring på 89 88 80 08 eller skriv til [email protected].

Prisen inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og te samt eftermiddagskage.

Ca. 14 dage før start udsendes velkomstmail med praktisk information.

 

Konferencedag med Svend Brinkmann & Susan Hart

Nu har du chancen for at blive klogere i selskab med to af Danmarks største kompetencer indenfor menneskelig udvikling og dannelse. Det er med stor stolthed og glæde, at Docenten holder seminardag med psykologerne Svend Brinkmann og Susan Hart.

Mennesket – Det følsomme og intelligente dyr

Svend Brinkmann og Susan Hart mødtes til et debatmøde om uddannelse. Det viste sig, at deres interesse i mennesket og dets udviklingsprocesser ligger dem begge meget på sinde. De vil derfor mødes med en undersøgelse om, hvordan deres forskellige tilgange kan forenes, så vi alle bliver klogere. Svend ud fra en fænomenologisk kulturpsykologisk tilgang og Susan ud fra en tilknytningsbaseret udviklingspsykologisk tilgang.

Svend og Susan vil veksle mellem oplæg og indbyrdes debat. De vil berøre begreber som individualitet, selv og intersubjektivitet og bl.a. fokusere på betydningen af empati, mentalisering og dannelse. De vil fokusere på, hvordan disse kompetencer får plads til at udvikle sig i et stadigt accelererende samfund med individualitetsdyrkelse, som vanskeliggør udvikling af empati og mentaliseringsevne, som god dannelse kræver.

 

Kommende arrangementer