Interventionsmetoder | Børn | Unge | Efteruddannelse

Modul 7 – Certificering

1-årig efteruddannelse
Dato: 3 dage
Adresse: Danhostel Kalundborg, Stadion Allé 54, 4000 Kalundborg
Tidspunkt: Varierer fra kl. 10 -17 eller 9-16
Danhostel Kalundborg, Stadion Allé 54, 4000 Kalundborg
28/10/2022
Varierer fra kl. 10 -17 eller 9-16

Pris for certificering: 10.000 kr. ex. moms.

Certificeringen (modul 7) er ikke inkluderet i den samlede kursus pris.
Vil du gerne tilkøbe dette kontakt Søren Vilstrup på [email protected]

I forbindelse med efteruddannelsen er det muligt at overnatte på Danhostel Kalundborg til en favorabel pris. Booking af værelser og spørgsmål omkring pris skal rettes direkte til Danhostel Kalundborg. Se kontaktoplysninger på deres hjemmeside ved at klikke her.

Certificeringen består af tre enkeltstående kursusdage med ca. en måneds mellemrum. På 2. modul opdeles man i arbejdsgrupper, som også fungerer som certificeringsgrupper. Der er 5-7 deltagere i hver certificeringsgruppe. Certificeringsdagen starter kl. 9 og slutter ca. kl. 16 (sluttidspunkt er afhængig af antal deltagere). Til hver certificeringsgang skal hver deltager have optaget et videoklip på ca. 10 minutter af et barn, forældre eller en familie. Videoklippet behøver ikke at være med et specifikt indhold, men der skal være et samspil med nogle andre i form af en interaktion med en eller flere eller et samspil gennem et interview. Det kan være en stor fordel at have gennemgået videoklippet med sin certificeringsgruppe inden certificeringsgangen. Det forventes, at indholdet i videoklippet er analyseret ud fra det materiale, der er blevet gennemgået og udleveret på 1. og 2. modul.

Hele gruppen er samlet på certificeringsdagen, og vi starter med at strukturere dagen ved at lave en rækkefølge af hvem, der vil fremlægge sin case hvornår. Når det er ens tur, har man ca. 50 minutter til at vise sit videoklip og analysere indholdet ud fra principperne i neuroaffektiv udviklingspsykologi. Dette foregår i dialog med certificeringsgruppen med feedback fra Susan Hart. Selve fremlæggelsen består af, at man laver en ultra kort caseanalyse, derefter ses videoklippet og der foretages en analyse ud fra det udleverede materiale og til slut drøftes interventionsplan. Dette gentages tre gange. Det er op til den enkelte deltager, om man vil anvende det samme barn eller den samme familie alle tre gange med forskellige videoklip, eller om man ønsker at anvende forskellige cases.

Fremlæggelsen foregår i dialog med hinanden i gruppen og formen kan sammenlignes med at modtage supervision på en case. Det er her vigtigt at pointere, at certificeringen IKKE er en eksamen!!!! Man kan IKKE dumpe!!! Kravet er dog, at man skal have præsenteret tre videoer, for at få udleveret certificeringsbeviset. Dette udleveres umiddelbart efter 3. fremlæggelse. Videomaterialet må ikke være hentet fra youtube eller andre filmmedier.

Undervisere

Susan Hart

Cand. Psych. PhD

Susan Hart er cand.psych., PhD., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier. Derudover holder hun mange kurser og foredrag over hele Skandinavien. Hun er forfatter til en lang række bøger omkring neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er oversat til flere sprog. Se mere på www.neuroaffect.dk.

Undervisningsmateriale

Marianne Bentzen og Susan Hart

Den neuroaffektive billedbog 2

Den neuroaffektive billedbog 2 giver i tekst og tegninger et overblik over den udvikling af identitet, samarbejdsfærdigheder og gruppetilhør, der finder sted i barndommen og ungdommen. Langt størstedelen af de input, hjernen får, er ubevidste og ordløse, og med illustrationerne håber forfat ...

Susan Hart og Marianne Bentzen

Mødeøjeblikke i psykoterapi med børn

Mødeøjeblikke i psykoterapi med børn undersøger de forandringsskabende øjeblikke i børneterapi. Bogen er vokset ud af mødet mellem bogens forfattere og fire terapeuter: Peter Levine fra USA, Jukka Mäkelä fra Finland, Haldor Øvreeide fra Norge og Eia Asen fra England, der alle præsenterer deres ...

Marianne Bentzen

Den neuroaffektive billedbog

Den neuroaffektive billedbog er en fagbog i tekst og billeder. Den giver en enkel og visuel introduktion til den grundlæggende udvikling i hjerne og personlighed, der danner grundlag for menneskets fortsatte udvikling livet igennem. Desuden præsenteres de neuroaffektive kompasser, der kan bruges ...

Susan Hart

Kassette: Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1-3

Trilogien, Neuroaffektiv udviklingspsykologi, handler om, hvordan børn udvikler deres følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale potentiale. Børn fødes med et enormt udviklingspotentiale, og for at kunne realisere dette potentiale har de brug for stimulation.

Brug rabatkoden DOCENTEN20 og få 20% rabat og fri fragt når du køber dine bøger på hansreitzel.dk

Tilbage til uddannelsen