Interventionsmetoder | Børn | Unge | Efteruddannelse

Modul 6 – Opsamling og afslutning

1-årig efteruddannelse
Dato: 17. - 18. april 2023
Adresse: Danhostel Kalundborg, Stadion Allé 54, 4000 Kalundborg
Tidspunkt: 17. april kl. 10-17 / 18. april kl. 9-16
Danhostel Kalundborg, Stadion Allé 54, 4000 Kalundborg
17/04/2023
17. april kl. 10-17 / 18. april kl. 9-16

Ca. 14 dage før modulstart udsendes velkomstmail med praktisk information.

I forbindelse med efteruddannelsen er det muligt at overnatte på Danhostel Kalundborg til en favorabel pris. Booking af værelser og spørgsmål omkring pris skal rettes direkte til Danhostel Kalundborg. Se kontaktoplysninger på deres hjemmeside ved at klikke her.

På sjette modul opsamler vi teori, vurdering og interventionsmetode, bl.a. igennem video og nogle af deltagernes egne optagede videoklip eller cases og evt. gennem supervision af deltagernes cases ud fra den neuroaffektive caseanalyse model.

Der vil på dette modul være mulighed for at få besvaret spørgsmål, som har rejst sig i løbet af efteruddannelsesforløbet.

På dette modul er der ikke en specifik anbefaling af læsemateriale. Dette bliver en opsummering af tidligere indhold på efteruddannelsen.

Undervisere

Susan Hart

Cand. Psych. PhD

Susan Hart er cand.psych., PhD., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier. Derudover holder hun mange kurser og foredrag over hele Skandinavien. Hun er forfatter til en lang række bøger omkring neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er oversat til flere sprog. Se mere på www.neuroaffect.dk.

Tilbage til uddannelsen