Interventionsmetoder | Børn | Unge | Efteruddannelse

Modul 2 – Vurdering

1-årig efteruddannelse
Dato: 25. - 26. september 2024
Adresse: B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 København V
Tidspunkt: 25. september 2024 kl. 10-17 / 26. september 2024 kl. 9-16
B!NGS, Vesterbrogade 149, 1620 København V
25/09/2024
25. september 2024 kl. 10-17 / 26. september 2024 kl. 9-16

Ca. 14 dage før modulstart udsendes velkomstmail med praktisk information.

På andet modul præsenterer  Natasja Petersen og Lisbeth Hedegaard forskellige metoder til at vurdere følelsesmæssige kompetencer, sårbarheder og finde nærmeste følelsesmæssige udviklingszone.

På modulet gennemgås den neuroaffektive caseanalyse og ’light’-versioner med inspiration fra den neuroaffektive analyse, den emotionelle mentaliseringsskala og Marschak Interaction Method (MIM), til at vurdere samspilskompetencer, præsenteres.

Disse vurderingsmetoder er alle strukturerede tilknytningsbaserede metoder til hvordan forældrene, den unge og barnets følelsesmæssige ressourcer/vanskeligheder kan udredes som grundlag for at udarbejde en interventionsplan.

Ønsker du at forberede dig, vil det være en fordel at have læst:
Barnet og dets relationelle miljø: Kapitel 1, 2, 3, 9, 10.

Link til køb af bogen findes nederst på siden.

 

Undervisere

Susan Hart

Cand. Psych. PhD

Susan Hart er cand.psych., PhD., specialist og supervisor i børnepsykologi og specialist i psykoterapi. Hun har været leder af et kommunalt familiebehandlingscenter og arbejdet på børnepsykiatrisk afdeling. Hun er i dag selvstændig psykolog og har i tidens løb superviseret forskellige faggrupper, der arbejder med børn, voksne og familier. Derudover holder hun mange kurser og foredrag over hele Skandinavien. Hun er forfatter til en lang række bøger omkring neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er oversat til flere sprog. Se mere på www.neuroaffect.dk.

Undervisningsmateriale

Rikke Schwartz og Susan Hart(red.)

Barnet og dets relationelle miljø

Barnet og dets relationelle miljø er en bog om den børnepsykologiske undersøgelse ud fra en tilknytningsbaseret, udviklingspsykopatologisk og neuroaffektiv model. Bogens forfattere viser, hvordan denne teoretiske forankring kan guide psykologens metodiske overvejelser i undersøgelses ...

Brug rabatkoden DOCENTEN20 og få 20% rabat og fri fragt når du køber dine bøger på hansreitzel.dk

Tilbage til uddannelsen