Kursus


Udviklende samspil med udviklingshæmmede og demente

Baggrund for dagen

På denne kursusdag får du som fagperson indsigt i, hvorledes du med udgangspunkt i den neuroaffektive tænkning kan iværksætte udviklende samspil med udviklingshæmmede og demente borgere, der fremmer den enkeltes evne til kontakt og mestring - og livskvalitet.

Kursusdagens indhold

På kursusdagen vil Marianne Fuusager, med udgangspunkt i forståelsen af De Neuroaffektive Kompasser, give et teoretisk oplæg omkring kompleksiteten i udviklingshæmning og demens. Hun vil ud fra sin lange praksiserfaring give input til, hvorledes interventioner og samspil kan tilrettelægges med udvikling for øje ud fra den enkeltes vanskeligheder og ressourcer.

Status, tilknytning og mentalisering på arbejdspladsen

Kr. 2.496,-

Pr. deltager
Eks. moms

Udbytte ved at deltage:

Som deltager får du:

  • Et brugbart, systematiseret værktøj til at arbejde udviklingsorienteret med udviklingshæmmede og demente
  • Indblik i sammenhængen mellem neuroaffektiv udviklingspsykologi, udviklingshæmning og demens
  • Inspiration til aktiviteter med fokus på kontakt og samspil
  • Brobygning mellem teori og praksis og inspiration til, hvordan man som fagperson kan kvalificere egen indsats
  • UNDERVISNINGSFORM

  • MÅLGRUPPE

UNDERVISNINGSFORM

Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg, videoklip og inddragelse af eksempler fra praksis samt fælles refleksion og diskussion.

UndervisereMarianne Fuusager

Marianne Fuusager er uddannet socialpædagog, og har derudover en efteruddannelse som psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet samt som seksualvejleder. Hun er certificeret i neuroaffektiv udviklingspsykologi og i Emotionel Mentalising Scale og har ligeledes en efteruddannelse som konsulent fra Kempler Instituttet og som parterapeut. Marianne har i 30 år arbejdet inden for det specialpædagogiske felt som pædagog og afdelingsleder og har været tilknyttet socialstyrelsen som VISO-specialist siden 2007 med særligt vidensområde inden for kombinationsproblematikker. Marianne har en selvstændig praksis og er supervisor, underviser, foredragsholder, terapeut og censor

Pris & Information

Inkluderet:

Prisen inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og te samt eftermiddagskage.Betaling,- og afbestilllingsregler

Når du tilmelder dig fremsendes faktura, hvoraf betalingsfristen fremgår. Til offentlige kunder faktureres elektronisk via EAN nummer. Indtil 8 uger før kursusafholdelse kan kurset frameldes uden omkostninger. Afbestilling fra 8 uger og til 4 uger før kursets afholdelse medfører et frameldingsgebyr på 3.000 kr eks. moms. Afbestilling fra 4 uger før og til kursets afholdelse udgør frameldingsgebyret den fulde kursusbetaling. Du er altid velkommen til at tilbyde kursuspladsen til en kollega uden udgift for dig. Ønsker du at afmelde dig kurset/efteruddannelsen, skal det gøres til mail: docenten@docenten.dk

Tid & Sted

DGI Huset, Aarhus 
Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C

10. november 2022

Alle kursusdage kl. 9.00 – 16.00
(Morgenmad kl. 8.30 – 9.00)

Tilmeld til Arrangement

Flere arrangementer